De gezichten achter uw advies

Bestuur

Justine De Beukelaer

President

Justine is 23 jaar en zit in haar tweede master rechten. Na een jaar actief te zijn als bestuurslid marketing, gaat ze dit jaar het bestuur van ALSC versterken als president. Ze heeft vooral interesse in het Europees en ondernemingsrecht. Zij hoopt om juridische dienstverlening laagdrempeliger en toegankelijker te maken voor elke student. 

Jolien zal komend academiejaar haar laatste masterjaar in de rechten aanvatten. Ze heeft interesse in zowel burgerlijk recht als fiscaal recht. Naast haar studie houdt ze zich bezig met reizen en sporten. Jolien maakt nu deel uit van team legal en daarmee hoopt ze het recht toegankelijk te maken voor iedereen.

Tanguy Waelkens

Legal

Tanguy zit momenteel in zijn tweede master rechten. Komend academiejaar zal hij met veel enthousiasme de positie van Legal binnen ons team op zich nemen. Met een scherp oog voor detail en een sterke juridische achtergrond zal hij ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan ons team. Hij focust zich vooral op het vastgoed-, bouw- en omgevingsrecht. In zijn vrije tijd gaat hij regelmatig lopen of gaat hij sociaal op pad met vrienden.

Marieke Van Gestel

PR & Events

Ambitieus, een luisterend oor en ondernemend met deze woorden kan je Marieke het best omschrijven. Dit jaar start ze aan haar eerste master rechten. Na een jaar SINC,koos ze voor een nieuwe juridische uitdaging. Haar troef is een goede kennis van het Antwerpse ondernemerslandschap. In de zomermaanden kan je haar op de festivalweide spotten of zit ze op het vliegtuig naar verre oorden.

Tine Torfs

PR & Events

Ambitieus, hardwerkend en een echte doorzetter. Deze eigenschappen passen perfect bij Tine, die dit jaar deel uitmaakt van het PR-team van ALSC. Zij zit momenteel in haar laatste jaar rechten aan de Universiteit Antwerpen. Doorheen haar studie heeft zijn een bijzondere interesse ontwikkeld voor het ondernemingsrecht. In haar vrije kan je haar vinden in de sportschool, op de looppiste of ergens in de natuur op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast is zij een echte foodie en spendeert zij graag tijd met haar familie en vrienden.

Maarten Brems

PR & Events

Maarten Brems  bevindt zich momenteel in zijn eerste master rechten, waarbij hij zich specifiek focust op het fiscaal recht. Vorig jaar vervulde hij al de rol van voorzitter bij de vereniging Sofia, en dit jaar zal hij de verantwoordelijkheid opnemen voor PR & Events.

Sana Essakhi

Secretary General

Sana is 21 jaar en is voornamelijk geïnteresseerd in het ondernemingsrecht. Na vorig jaar de functie PR op zich te nemen, zal Sana nu de functie van Secretary General vervullen. Sana toont voortdurend een grote passie voor wat zij doet. Een paar van deze grote passies zijn onder andere reizen, informatie opdoen over sterrenkunde en zich omringen met vrienden.

Lena Ferket

Finance

Lena is 23 jaar en gaat volgend academiejaar naar haar laatste jaar. Ze heeft uiteenlopende interesses, maar haar grootste interesses liggen voornamelijk in het strafrecht en het fiscaal recht. Door haar gedrevenheid om mensen te helpen, zit ze bij ALSC op de juiste plaats. Ze neemt dit jaar ook de functie van Finance voor haar rekening. In haar vrije tijd gaat ze graag naar concerten en houdt ze zich bezig met de schietsport.

Andrea Vandekerchove

Law Review

Andrea is 20 jaar en begint dit jaar aan haar tweede master rechten, in de module publiek recht. Ze is enorm gepassioneerd door haar studies en is verder erg geïnteresseerd in politiek, maatschappij en cultuur. In haar vrije tijd kan je haar terug vinden in winkels op zoek naar vinylplaten, in de natuur op wandeltocht of verscholen achter een goed boek. Ze hoopt dit jaar bij ALSC nog meer ervaring op te doen om later te kunnen gebruiken in het professionele leven. Haar grote droom is dan ook om in de advocatuur te gaan.

Antoon Heeren

Marketing

Antoon zit momenteel in zijn tweede master rechten. Zijn interesses liggen in het burgerlijk recht, meer specifiek in het aansprakelijkheidsrecht. Samen met zijn master is hij daarom ook begonnen aan het postgraduaat in het aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Zijn vrije tijd besteedt hij voornamelijk aan accordeon, vrienden en sport.


Legal consultants

Lies Lauwers

Legal consultant

Pieter Holmstock

Legal consultant

Meilan Teng

Legal consultant

Josephine Hargreaves

Legal consultant

Emma Marien

Legal consultant

Kristine Avdeeva

Legal consultant

Katrien De Vos

Legal consultant

Ward Maquoi

Legal consultant

Jolien Van Dyck

Legal consultant

Margot Horowitz

Legal consultant

Zoë Brusselmans

Legal consultant

Lorenz Hollemaert

Legal consultant

Word nu te hulp gestaan door ons bestuur.