De gezichten achter uw advies

Bestuur

Axel De Hoon

President

Axel is de President & founder van Antwerp Law School Consultancy. Hij is 22 jaar en zit in zijn eerste master rechten met een focus op international business law. Naast zijn studies volgt hij nauwgezet de actualiteit en de politiek. Zijn doel voor komend academiejaar is om ALSC verder uit te bouwen op enerzijds studentikoos en anderzijds professioneel vlak. Zijn ervaring als President bij ELSA Antwerpen zal hem ongetwijfeld helpen.

Nicolas Loix

Vice-President Legal

Nicolas is 21 jaar, hij begon zijn rechtencarrière vanuit een brede maatschappelijke interesse, doorheen de opleiding ontwikkelde hij echter een zwak voor het fiscaal en vennootschapsrecht waarin hij zich nu in de master specialiseert. In zijn vrije tijd is Nicolas voornamelijk terug te vinden op het golfterrein.

Cédric Martens

Vice-President Legal

Cédric Martens is masterstudent rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Hij focust zich op het administratief recht in het algemeen, en het ruimtelijk bestuursrecht in het bijzonder. De noties ‘rechtvaardigheid’ en ‘sociaal engagement’ draagt Cédric hoog in het vaandel. In zijn vrije tijd geniet hij van culinaire uitstapjes. Met zijn onvoorwaardelijke motivatie en vergaarde kennis vormt Cédric ongetwijfeld een meerwaarde bij het bestuur.

Victor Raeymakers​

Vice-President Finance

Victor is 21 jaar en zit in zijn derde bachelor rechten. Hij heeft een bijzondere interest voor het Ondernemings- en Burgerlijk recht. Hij is zeer internationaal ingesteld doordat hij naar school ging in Singapore en later Japan. Naast zijn studies houdt hij zich bezig met zijn studentenjob en hobby’s.

Esohe Weyden

Vice-President Human Resources

Esohe Weyden is een spoken word-dichteres, presentatrice en stadsreporter voor ATV. In 2021 werd ze aangesteld als campusdichter van Universiteit Antwerpen, waar ze tevens rechten studeert. Haar liefde voor taal en voor het burgerlijk recht in de ruime zin van het woord wil ze later kunnen inzetten in de rechtbank bij de verdediging van de belangen van haar toekomstige cliënten.

Thomas Naenen

Vice-President Education

Thomas is 22 jaar en zal in het academiejaar 2021-22 zijn tweede jaar in de master rechten aanvatten. Hij specialiseert in het strafrecht en publiekrecht. Zijn passie voor het strafrecht wordt gedeeld met een passie voor snoeiharde techno muziek. Je vindt hem dan ook achter de draaitafels op festivals als Tomorrowland en Pukkelpop. Bij ALSC vervult Thomas de rol van VP Education.

Sana Essakhi

Vice-President Marketing

Sana is 19 jaar en begint volgend jaar aan haar derde bachelor in de rechten. Zij zal aanstaand academiejaar de functie van VP Marketing op zich nemen. Sana toont voortdurend een grote passie voor wat zij doet. Een paar van deze grote passies zijn onder andere reizen, informatie opdoen over sterrenkunde en zich omringen met vrienden.

Louise Rooms

Coordinator

Louise Rooms is 21 jaar en ontdekte haar passie voor het recht tijdens een uitwisseling naar Canada. Momenteel is ze het meest geïnteresseerd in internationaal recht en vennootschapsrecht en kijkt uit om in de master hier een meer diepgaande kennis over te verwerven. Naast haar studies, reist ze graag de wereld rond, van Marokko tot Italië, waar de productie van haar kledingmerk Current Antwerp plaatsvindt dat ze in 2020 opstartte samen met haar mama. Ze kijkt uit naar de vele ervaringen die ze als coördinator bij ALSC zal opdoen.

Hussein Dagher

Vice-President Law Review

Hussein is een 22-jarige masterstudent aan de Universiteit Antwerpen waar hij zich specialiseert in het Ondernemingsrecht. Daarnaast zal hij zijn 2de masterjaar aan de UA combineren met een postgraduaat Executive Programmer Corporate Finance aan de EHSAL Management School. Naast zijn studies houdt hij zich bezig in de diamantsector en geniet hij van culinaire ervaringen met vrienden. Bovendien is Hussein nog actief binnen het bestuur van ELSA Antwerpen.


Legal consultants

Justine De Beukelaer

Legal consultant

Justine is 21 jaar en zit in haar derde bachelor rechten. Naast een sterke interesse in het fiscaal en vennootschapsrecht zet ze sterk in op extracurriculaire activiteiten die haar horizon verbreden. Zo zal zij dit jaar, naast haar functie binnen ALSC, zich inzetten voor de sportraad van de Universiteit van Antwerpen. Zij ziet haar taak als legal consultant als de unieke kans om haar kennis te verrijken in het rechtsgebied.

Levi Dheere

Legal consultant

Levi is 22 jaar en zit in het tweede jaar van de master rechten aan de Universiteit Antwerpen. In de masterjaren focust hij zich op het strafrecht en burgerlijk recht. Levi is ervan overtuigd dat het recht zo toegankelijk mogelijk moet zijn. Hij is dan ook erg gemotiveerd om binnen ALSC laagdrempelig juridisch advies te verlenen. Binnen ALSC wil hij zijn vaardigheden verder ontwikkelen, zodat hij deze kan inzetten ten voordele van anderen. In zijn vrije tijd omringt Levi zich graag met vrienden. Gezellig iets drinken of avontuurlijke activiteiten schuwt hij niet.

Charlotte Dierick

Legal consultant

 

Vindingrijk, hardwerkend en spontaan. Zo kan je de lieftallige Charlotte beschrijven. Met haar hart op de juiste plaats is ze gepassioneerd in het helpen van mensen. Ze hoopt dan ook door middel van ALSC, opstartende bedrijven en jongeren wegwijs te maken in het vaak ingewikkelde juridische landschap. Naast het uitblinken op academisch vlak is ze echt een sociaal beestje, dat niet weg te slaan is van de dansvloer. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij met Charlotte als aanwinst.

Cynthia Dilles

Legal consultant

Cynthia Dilles is 21 jaar en start in het academiejaar 2021-2022 in haar eerste jaar in de master in de rechten. Doorheen haar bachelor ontwikkelde ze voornamelijk een grote interesse voor het strafrecht en het publiekrecht. Ze zal zich hierin specialiseren in de master. Naast haar studies houdt ze zich graag sportief bezig of trekt ze eropuit met vrienden.
Aisha Jaspers

Legal consultant

Aisha Jaspers is een laatstejaarsstudent aan de universiteit van Antwerpen. Ze doet haar specialisatie in het ondernemingsrecht. Doordat ze een half jaar op exchange gaat naar Barcelona, heeft ze ook ervaring in het internationale recht. Naast haar passie voor het recht heeft ze ook een passie voor muziek.
Tuur Minne

Legal consultant

Het gezin en ruimer de familie zijn het fundament van onze samenleving. Hoe geven we onze relaties het best vorm? Wat als relaties worden beëindigd? En welk kluwen van administratie moet ik doorploeteren bij het overlijden van mijn naasten? Gebeten door het familierecht zijn dit vragen waarop Tuur graag een duurzaam antwoord wil vinden. Hiernaast trekt het algemene verbintenissenrecht ook zijn aandacht.

Sam Oosterlinck

Legal consultant

Sam is een 22 jarige masterstudent, die al sinds jonge leeftijd interesse ontwikkelde voor het recht. Vooral het strafrecht en het burgerlijk recht grijpen zijn aandacht. De zienswijze ‘kennis is macht, maar kennisdeling is kracht’ is een blijvende motivatie die hem heeft geleid tot ALSC. Deze rol zal hij met veel genoegen vervullen. Naast zijn studie krijgt ook sport een belangrijke plaats in zijn leven. Zijn vrije tijd vult hij het liefst met voetballen of wedstrijdjes padel.

Dries Remeysen

Legal consultant

Dries is 23 jaar en zit in zijn laatste masterjaar. ALSC is voor hem de kans om al tijdens zijn studies in de praktijk bezig te zijn met het Recht. In zijn vrije tijd leeft hij zich uit op het voetbalveld en golfterrein.

Julien Sips

Legal consultant

Julien is 21 jaar en zal komend academiejaar zijn master in de rechten aanvatten. Met zijn kennis en gedrevenheid vormt hij ongetwijfeld een toegevoegde waarde binnen de ALSC Consultants. Naast zijn studies houdt hij zich vooral bezig studentenjobs en sporten.

Lore Stevens

Legal Consultant

Lore Stevens is 21 jaar en een enthousiaste masterstudent rechten aan de Universiteit van Antwerpen met een voorliefde voor Internationaal en Europees recht. Naast haar studies reist ze gretig naar de meest uiteenlopende bestemmingen en omringt ze zich graag met vrienden en familie. En zondagnamiddag staat steevast in het teken van Chiro, als leidster in een lokale afdeling.

Wouter Torfs

Legal consultant

Wouter is 22 jaar en is een tweede masterstudent rechten aan de Universiteit Antwerpen. Hij heeft een grote passie voor het ondernemingsrecht. Hij vindt het geweldig dat hij via ALSC de opgedane kennis uit de boeken kan gebruiken om andere mensen te helpen. Naast zijn studies is hij een fervent supporter van den Antwerp en is hij leiding in de scouts.

Andrea Vankerchove

Legal consultant

Andrea is 19 jaar en begint volgend jaar aan haar derde bachelor rechten. Ze is enorm gepassioneerd door haar studie en is verder erg geïnteresseerd in politiek, maatschappij en cultuur. In haar vrije tijd kun je haar terugvinden in winkels op zoek naar vinylplaten, in de natuur op wandeltocht of verscholen achter een goed boek. Ze hoopt dit jaar bij ALSC reeds ervaring op te doen die ze later kan gebruiken in het professionele leven. Haar grote droom is om (daarna) in de advocatuur te gaan.

Siebe Vinckx

Legal consultant

Siebe is 21 jaar en zit in zijn laatste jaar master rechten aan de UA, waar hij ondernemingsrecht en strafrecht in zijn traject opneemt. Hij heeft de ambitie om later een functie in de magistratuur te bekleden. Naast zijn academische bezigheden en zijn engagement bij ALSC, versterkt hij het praesidium van de studentenvereniging De Chips als beheerder van de financiën.

Eveline Volders

Legal consultant

Eveline is één van de legal consultants van Antwerp Law School Consultancy. Zij is masterstudente aan de Universiteit Antwerpen en focust zich op burgerlijk recht in het algemeen. Momenteel brengt ze haar twee grote interesses, reizen en recht, samen op Erasmus in Frankrijk aan de Université Jean Moulin III. Daar verdiept ze zich in internationaal recht. Haar doel is door middel van juridisch advies het recht toegankelijker te maken en zo recht met maatschappij te verenigen.Oliver Wouters

Legal consultant

Oliver is 20 jaar en begint aan zijn Master met voornamelijk vakken in het burgerlijk recht. Hij zal zijn thesis als aspirant-onderzoeker schrijven over racisme bij voetbalsupporters. Zo combineert hij het recht met zijn tweede grote passie: de arbitrage. Oliver is voetbalscheidsrechter en gebruikt bijna al zijn vrije tijd om hiervoor te trainen. Vind je hem toch niet op het voetbalveld, dan is hij waarschijnlijk op vakantie in Italië.

Word nu te hulp gestaan door ons bestuur.