De gezichten achter uw advies

Bestuur

Victor Raeymakers

President

Victor zit momenteel in zijn tweede master rechten. Het is voor hem intussen ook zijn tweede jaar bij ALSC. Zijn interesses gaan vooral uit naar Ondernemingsrecht en Burgerlijk recht. Daarbovenop is hij door zijn studies in Singapore en Japan zeer internationaal ingesteld. Naast zijn studies houdt Victor zich bezig met hobby’s zoals fietsen en lopen, en zijn studentenjob.

Oliver Wouters

Vice-President Legal

VP Legal Oliver zit in zijn tweede Master en schrijft zijn thesis over racisme bij voetbalsupporters. Zo combineert hij zijn twee passies: het recht en voetbalarbitrage. Naast Human Rights Law heeft hij interesse in het verbintenissen-, aansprakelijkheids- en bouwrecht. Vanaf april gaat hij op uitwisseling naar Montréal.

Lore Stevens

Vice-President Legal

Lore is een leergierige en hulpvaardige 22jarige masterstudent die het komende academiejaar de positie van VP legal met veel enthousiasme op zich neemt. Naast haar absolute voorliefde voor het publiekrecht en het milieurecht, heeft ze ook nog een zwak voor het internationaal strafrecht. In haar vrije tijd reist ze gretig naar de meest uiteenlopende bestemmingen, werkt ze wekelijks in de horeca en omringt ze zich graag met vrienden en familie.

Julien Sips

Vice-President Finance

Julien is 22 jaar en zal komend academiejaar zijn laatste masterjaar in de rechten aanvatten. Met zijn kennis en gedrevenheid vormt hij ongetwijfeld een toegevoegde waarde binnen het ALSC Bestuur. Met zijn specialisatie in het fiscaal recht is hij de geknipte VP Finance. Naast zijn studies houdt hij zich vooral bezig met studentenjobs en sporten.

Esohe Weyden

Vice-President Education

Esohe is tweede masterstudent in de rechten aan Universiteit Antwerpen, waar ze ook campusdichter is. Ze heeft een bijzondere interesse in de vermogensplanning en vastgoed. In haar vrije tijd schrijft ze poëzie en presenteert ze literaire evenementen.

Julien De Wit

Vice-President Education

Julien is bachelor rechten en masterstudent internationale betrekkingen en diplomatie aan de Universiteit Antwerpen. Daarnaast is hij voorzitter van de Vlaamse Vereniging van Studenten, spreekbuis van de Vlaamse en Brusselse student en  officiële partner van de overheid inzake studentenaangelegenheden. Hij is verder ook auteur. Dit jaar zet hij zich in als VP Education om de leden van ALSC en het brede publiek te kunnen verblijden met lezingen en geestesverbredende activiteiten.

Sana Essakhi

Vice-President Public Relations

Sana is 20 jaar en is voornamelijk geïnteresseerd in het ondernemingsrecht. Na vorig jaar de marketing op zich te nemen, zal Sana nu de functie van VP Public Relations vervullen. Sana toont voortdurend een grote passie voor wat zij doet. Een paar van deze grote passies zijn onder andere reizen, informatie opdoen over sterrenkunde en zich omringen met vrienden.

Charlotte Dierick

Vice-President Secretary General

Vindingrijk, hardwerkend en spontaan. Zo kan je de lieftallige Charlotte beschrijven. Met haar hart op de juiste plaats is ze gepassioneerd in het helpen van mensen. Ze hoopt dan ook door middel van ALSC, opstartende bedrijven en jongeren wegwijs te maken in het vaak ingewikkelde juridische landschap. Naast het uitblinken op academisch vlak is ze echt een sociaal beestje, dat niet weg te slaan is van de dansvloer. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij met Charlotte als aanwinst.

Caroline Balemans

Vice-President Law Review

Caroline is een enthousiaste 21-jarige studente in haar tweede master rechten. Ze heeft vooral interesse in het ondernemingsrecht en milieurecht. Ze is internationaal ingesteld door haar vorige ervaring als bestuurslid van AntwerpMUN. Je kan Caroline altijd blij maken met een koffietje en een gezellige babbel. Vol gedrevenheid vervult zij dit jaar de functie Law Review bij ALSC.

Justine De Beukelaer

Vice-President Marketing

Justine is 22 jaar en zit in haar eerste master rechten. Na twee jaar actief te zijn in het bestuur van de sportraad van de Universiteit van Antwerpen, gaat ze dit jaar het bestuur van ALSC versterken als marketing. Ze heeft vooral interesse in het Europees en ondernemingsrecht. Zij hoopt om juridische dienstverlening laagdrempeliger en toegankelijker te maken voor elke student. Justine gaat in het tweede semester op Erasmus naar Berlijn, hier hoopt ze haar internationale mentaliteit meer te prikkelen.


Legal consultants

Andrea Vandekerchove

Legal consultant

Andrea is 19 jaar en begint dit jaar aan haar eerste master rechten, in de module publiek recht. Ze is enorm gepassioneerd door haar studies en is verder erg geïnteresseerd in politiek, maatschappij en cultuur. In haar vrije tijd kan je haar terug vinden in winkels op zoek naar vinylplaten, in de natuur op wandeltocht of verscholen achter een goed boek. Ze hoopt dit jaar bij ALSC nog meer ervaring op te doen om later te kunnen gebruiken in het professionele leven. Haar grote droom is dan ook om in de advocatuur te gaan.

Antoon Heeren

Legal consultant

Antoon is 22 jaar en een gedreven masterstudent rechten aan de Universiteit van Antwerpen. In zijn master focust hij zich vooral op burgerlijk recht in het algemeen. Hij hoopt via ALSC praktijkervaring op te doen binnen het juridisch veld en zo zijn kennis over de verschillende rechtsdomeinen nog verder te ontwikkelen. In zijn vrije tijd houdt hij zich nog ook bezig met het bespelen van zijn instrument, accordeon.

Olivier Martens

Legal consultant

 

Olivier is in september 2022 afgestudeerd als master in de rechten waarin hij zich voornamelijk focuste op het procesrecht, sociaal recht en ondernemingsrecht. Gebeten door het vennootschapsrecht heeft hij dit academiejaar de ManaMa Vennootschapsrecht aangevangen aan de KU Leuven campus Brussel. Hij kijkt ernaar uit om oplossingen te kunnen voorzien voor mensen hun juridische vragen om hen op deze manier te kunnen helpen. Naast zijn academisch leven is hij een fervent skiër, leest hij veel over geopolitiek en is hij een groot techno liefhebber.

Cynthia Dilles

Legal consultant

 
 
Cynthia Dilles is 22 jaar en start in het academiejaar 2022-2023 haar laatste jaar in de master in de rechten. Doorheen haar bachelor ontwikkelde ze voornamelijk een grote interesse voor het publiekrecht. Tijdens de master specialiseert ze zich hierin. Daarnaast zal ze zich dit jaar ook wat meer verdiepen in het burgerlijk recht. Haar vrije tijd besteedt ze voornamelijk aan chiro, vrienden en sport.

Emma Marien

Legal consultant

Ik ben Emma, een goedlachse rechtenstudente die nu haar 3e bachelor aanvat. Als legal consultant hoop ik al wat praktijkervaring op te doen en met mijn huidige kennis over ons rechtsysteem een praktisch antwoord te geven op eenvoudige juridische casussen. Vooral het privaatrecht spreekt me momenteel erg aan, omdat we hier in het dagelijkse leven voortdurend mee geconfronteerd worden. Ook in het publiekrecht zou ik me daarnaast nog wat verder willen verdiepen. Naast mijn studie sport ik graag en kan je me steeds terugvinden in de keuken of op een zonovergoten terrasje

Jolien Crommen

Legal consultant

Jolien zal komend academiejaar haar master in de rechten beginnen. Ze heeft interesse in zowel burgerlijk recht als fiscaal recht. Naast haar studie houdt ze zich bezig met reizen en sporten. Met ALSC hoopt Jolien het recht toegankelijk te maken voor iedereen.

Sam Oosterlinck

Legal consultant

Sam is een 23 jarige masterstudent, die al sinds jonge leeftijd interesse ontwikkelde voor het recht. Vooral het strafrecht en het burgerlijk recht grijpen zijn aandacht. De zienswijze ‘kennis is macht, maar kennisdeling is kracht’ is een blijvende motivatie die hem heeft geleid tot ALSC. Deze rol zal hij met veel genoegen vervullen. Naast zijn studie krijgt ook sport een belangrijke plaats in zijn leven. Zijn vrije tijd vult hij het liefst met voetballen of wedstrijdjes padel.

Lena Ferket

Legal consultant

Lena is 22 jaar en gaat volgend academiejaar naar haar eerste master. Ze heeft uiteenlopende interesses, maar haar grootste interesses liggen voornamelijk in het strafrecht en het fiscaal recht. Tijdens haar master zal ze zich hierin dan ook specialiseren. Door haar gedrevenheid om mensen te helpen, zit ze als consultant op de juiste plaats bij ALSC. Bovendien kijkt ze er ook naar uit om het recht voor het eerst in de praktijk om te zetten. Naast haar studies houdt ze zich bezig met de schietsport en is ze veel bezig met studentenjobs.

Zainab Hamsh

Legal consultant

Zainab is 22 jaar en is in haar tweede jaar van de master rechten aangekomen. In de masterjaren focust(e) zij zich op het burgerlijk recht, en in het bijzonder het familierecht. Echter, rechtstakken waar ze nog nooit in contact mee is gekomen vindt zij het interessants omdat ze hiermee haar kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Ze hoopt met al deze kennis en vaardigheden opstartende bedrijven en jongeren wegwijs te maken in het vaak ingewikkelde juridische landschap. Haar goedgezindheid, inzet en motivatie binnen ALSC zullen zeker niet ontbreken.

Ijeoma Ukaegbu

Legal consultant

Ijeoma is 23 jaar en zit in haar tweede master. Als je vragen hebt over bepaalde belastingen en voordelen, moet je bij haar zijn. Door haar passie voor het fiscaal recht heeft ze deze zomer 4 stages gedaan, waardoor ze al een beetje praktijkervaring heeft kunnen opdoen. Naast haar studie werkt ze 1 à 2 dagen per week in een advocatenkantoor. Daarnaast zit ze ook nog in het bestuur van B2S Antwerpen. Daar heeft ze de functie van evenement project.

Marieke Van Gestel

Legal consultant

Ambitieus, een luisterend oor en ondernemend met deze woorden kan je Marieke het best omschrijven. Dit jaar start ze aan haar derde bachelor rechten. Na een jaar SINC,koos ze voor een nieuwe juridische uitdaging. Haar troef is een goede kennis van het Antwerpse ondernemerslandschap. In de zomermaanden kan je haar op de festivalweide spotten of zit ze op het vliegtuig naar verre oorden.

Tanguy Waelkens

Legal consultant

Tanguy Waelkens is een masterstudent rechten aan de Universiteit van Antwerpen, gepassioneerd door het Ondernemings- en Burgerlijk recht. Door zich aan te sluiten bij ALSC hoopt hij zijn opgedane kennis om te zetten in praktijkervaring en anderen te helpen.

Word nu te hulp gestaan door ons bestuur.